9 мая 2010 г., 19:18

Ревност 

  Поэзия
620 0 0

Когато ревноста те завладее

и нямаш вяра в себе си дори,

е по-добре да продължиш сам да живееш,

отколкото да рониш кървави сълзи.

 

Щом нямаш капка вяра в  мене,

какъв е смисълът да продължим,

каквото и да кажа, все е грешно.

А болките си как ще задушим.

 

Не ми преписвай всички грехове на този свят.

Не съм светица, но не съм и толкоз грешна.

Обичай ме и просто ми се довери,

неверието любовта руши.

© Звезделина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??