19 окт. 2010 г., 21:54

Ревнувай ме 

  Поэзия » Любовная
897 0 11

Ревнувай ме

 

от утрото, от слънцето...

 

Ревнувай ме

 

                       от залеза...

 

Ревнувай ме,

 

                        но ме обичай!

 

Аз също те обичам!

 

Когато спра

                      да те ревнувам,

 

ще знам, че

                     някога обичах...

 

                     някого...

 

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??