Ревнувам те понякога ,
но е приятно
усещането да те губя...
Обичам те и мисля си,
как цялата
изтръпвам, когато те целуна...
Защо така се случва?!
Не зная
и отговр - не търся...
Набъбват часовете,
а аз във мислите си
тебе търся...
Намирам те.
Усещам любовта ти
как се връща...
По-силна е от всякога
и всичко
в сърцето преобръща!
Така красиво
цялостта ти ме обгръща
и жива съм отново!
Ревнувам те, понякога ...
© Йоанна Все права защищены