Рано ръбата различност разлистил,
разумът роза роди.
Рязко разгърди "разбойникът" ризата,
ритъм разбиващ разкри.
Расо размята ранена реалност -
роли размирни реди.
Равният ръст рони рицарска "радост",
рефер растежът разби.
Ревност разплатен рефлекс редуцира,
рязко респект разруши.
Риск разгневено размаха рапира,
рингът ремито реши.
11.01.2022
© Мария Панайотова Все права защищены