28 дек. 2023 г., 14:41

Резонен въпрос 

  Поэзия
125 0 0

Понеже в началното училище

неусвоен си остава като предмет,

официално вече ще го преподават

и в университет.

 

Ала да изучаваш за какво ти е

тоз „Правоговор и правопис“?,

щом влизаш във ВУЗ неграмотен,

а излизаш висшист?

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??