28.12.2023 г., 14:41 ч.

Резонен въпрос 

  Поезия
118 0 0

Понеже в началното училище

неусвоен си остава като предмет,

официално вече ще го преподават

и в университет.

 

Ала да изучаваш за какво ти е

тоз „Правоговор и правопис“?,

щом влизаш във ВУЗ неграмотен,

а излизаш висшист?

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??