Фактът смисъл няма.
Притежава резултат.
Ту комедия, ту драма,
управлява този свят.
Тя любов е, и не е.
Под и над дъгата.
Падне ли – ще спре
той да вие по луната.
И лъжа е, и не е,
връзката им с битието.
Символът – сърце,
истина е за сърцето.
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены