11 окт. 2012 г., 10:05

Рискувай 

  Поэзия » Любовная
562 0 0

Рискувай

 

Не казвай "довиждане"!

Не казвай "забрави"!

Аз викам „Обичам те”-

до мен остани!

 

 

Не тръгвай, изчакай ме!

Спри за миг – помисли.

Съдбата понякога

с нас си прави шеги.

 

Рискувай - опитай се,

всички други забрави.

Важни сме двамата

и любовта ще победи!

 

Напук на другите,

до мене застани

и нека нашата приказка

още дълго продължи!

 

В очите ти вижда се -

пламък още гори,

зная, обичаш ме -

признай го и ти!

© Лакорта Вк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??