Рискувай
Не казвай "довиждане"!
Не казвай "забрави"!
Аз викам „Обичам те”-
до мен остани!
Не тръгвай, изчакай ме!
Спри за миг – помисли.
Съдбата понякога
с нас си прави шеги.
Рискувай - опитай се,
всички други забрави.
Важни сме двамата
и любовта ще победи!
Напук на другите,
до мене застани
и нека нашата приказка
още дълго продължи!
В очите ти вижда се -
пламък още гори,
зная, обичаш ме -
признай го и ти!
© Лакорта Вк Всички права запазени