27 нояб. 2008 г., 13:06

Рисува Зима 

  Поэзия
1504 0 22

              Рисува Зима

Гората побеляла от въздишки,
снежинки затанцуваха стакато,
бели среброчели нишки,
рисува Зима в приказни палати...

Гората побеляла от искри,
хралупите са бели ложи,
духне вятър и закрий
опашките на горските велможи...

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??