27.11.2008 г., 13:06 ч.

Рисува Зима 

  Поезия
1505 0 22

              Рисува Зима

Гората побеляла от въздишки,
снежинки затанцуваха стакато,
бели среброчели нишки,
рисува Зима в приказни палати...

Гората побеляла от искри,
хралупите са бели ложи,
духне вятър и закрий
опашките на горските велможи...

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??