Nov 27, 2008, 1:06 PM

Рисува Зима 

  Poetry
1293 0 22

              Рисува Зима

Гората побеляла от въздишки,
снежинки затанцуваха стакато,
бели среброчели нишки,
рисува Зима в приказни палати...

Гората побеляла от искри,
хралупите са бели ложи,
духне вятър и закрий
опашките на горските велможи...

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??