"Моят свят" - клишираната фраза,
в която ще вляза и няма да искам
да изляза - тан-тан-тан-тан...
Да, ритъмът, това съм аз,
истината във битието,
така се чувствам свеж човек
и чувство с ритъм ме владее,
и подпалва се сърцето...
и сега в галоп да тръгне е готово.
Тан-тан-тан-тан....
Силен, неприятен, остър вик.
Стопира го сърцето ми сега
... и пак така ритмично и цинично.
Радост и тъга, пак така се завъртя света.
Няма как, преглъщам и търпя.
Дано всемирът пак се завърти
с веселата си страна...
© Петрова Все права защищены