7.09.2008 г., 12:02 ч.

Ритъм 

  Поезия » Пародии
675 0 2
 

"Моят свят" - клишираната фраза,

в която ще вляза и няма да искам

да изляза - тан-тан-тан-тан...

Да, ритъмът, това съм аз,

истината във битието,

така се чувствам свеж човек

и чувство с ритъм ме владее,

и подпалва се сърцето...

и сега в галоп да тръгне е готово.

Тан-тан-тан-тан....

Силен, неприятен, остър вик.

Стопира  го сърцето ми сега

... и пак така ритмично и цинично.

Радост и тъга, пак така се завъртя света.

Няма как, преглъщам и търпя.

Дано всемирът пак се завърти

с веселата си страна...

© Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??