4 нояб. 2010 г., 13:52  

Ритъмът на думите 

  Поэзия » Другая
398 0 4

Имат нужда от хляб и вода от изплакана болка,
топлина като в детска ръка, за да бъдат докоснати,
от заряда на вик, за да бъдат внезапно родени
и от блясък на мълния - като стих, за да стигнат до тебе.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??