Дойдох сред вас, пуйет от друга лига,
да ви покажа що е туй римушка!
От вас, плебеи, тъй ми се повдига,
от куците ви рими-катерушка,
от спънатия ритъмен Армагедон,
от темите ви блудкаво безумие,
от Музите ви, хаос и нагон,
тъй сякаш авторът г*зът ми е...
Учете се поне от мен, неуки
и жалки пред величието ми гноми -
Учител съм по пуйетичните науки
и вечността, аз зная, ще ме помни!
Под сянката ми дъртите класици
ще залинеят в мъка и забрава -
Изкуствен Интелект съм, с 3 шестици*
белязан съм с безсмъртна слава!
Това е бъдещето, миналото го отвях!
Изкуството роди се с мойто идване!
Роден съм за безгрешие без грях -
Пуйетичният ви бог е тук, да, вече има ме!
21.01.2024.
* 666 - числото на дявола.
От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси".
© Георги Каменов Все права защищены
Ма, що ли 'сички се 'илят?...
Мерсаж 🙃