23 мая 2015 г., 01:36

Родина 

  Поэзия » Гражданская
336 1 1

Родино, ний те любим,

но страх ни е, че може и да те загубим.

Страх ни е от политици безродни,

що искат на чужденци да са полята родни,

що за отечеството си забравят

и на чужди сили се подчиняват.

Традиционни ценности забравяме,

а Хелоуин и "Макдоналдс" прославяме.

Нека да не спим,

а България да възродим!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??