23.05.2015 г., 1:36 ч.

Родина 

  Поезия » Гражданска
375 1 1

Родино, ний те любим,

но страх ни е, че може и да те загубим.

Страх ни е от политици безродни,

що искат на чужденци да са полята родни,

що за отечеството си забравят

и на чужди сили се подчиняват.

Традиционни ценности забравяме,

а Хелоуин и "Макдоналдс" прославяме.

Нека да не спим,

а България да възродим!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??