10 июл. 2010 г., 17:59

Родино свята 

  Поэзия » Гражданская
628 0 1

Обичам те, родино свята.

Зова ти чувам - мелодия изпята.

Обичам твоите лесове, балкани.

Любя и цветистите поляни.

 

Обичам те - ти си в мен,

всеки миг и всеки ден.

Скръбна роза си - дъжд вали,

но нищо не ще ни раздели.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??