Jul 10, 2010, 5:59 PM

Родино свята 

  Poetry » Civilian
639 0 1

Обичам те, родино свята.

Зова ти чувам - мелодия изпята.

Обичам твоите лесове, балкани.

Любя и цветистите поляни.

 

Обичам те - ти си в мен,

всеки миг и всеки ден.

Скръбна роза си - дъжд вали,

но нищо не ще ни раздели.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??