9 сент. 2014 г., 11:43

Родна българска картина 

  Поэзия » Гражданская
739 1 13

Ние сме си ги създали –
ние сме си ги избрали –
олигарси и вандали,
за богатства полудяли!

 

Политици с „постни пици“,
мутри с атрактивни „жрици“!
дилъри и наркотици –
и народ от мъченици!

 

Що бе годно си замина,
що бе старо се спомина!
Страх! Опоскана градина –
РОДНА БЪЛГАРСКА КАРТИНА!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??