Sep 9, 2014, 11:43 AM

Родна българска картина 

  Poetry » Civilian
740 1 13

Ние сме си ги създали –
ние сме си ги избрали –
олигарси и вандали,
за богатства полудяли!

 

Политици с „постни пици“,
мутри с атрактивни „жрици“!
дилъри и наркотици –
и народ от мъченици!

 

Що бе годно си замина,
що бе старо се спомина!
Страх! Опоскана градина –
РОДНА БЪЛГАРСКА КАРТИНА!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??