29 апр. 2009 г., 11:20

Родна слава 

  Поэзия » Гражданская
540 0 11

Води новините Сретен,

Галев ще е депутат...

Как народецът несретен

ще затъне в инфоглад?

 

Та Баретата, Очите,

Маргините (болни пак)...

Пълнят ни наред главите.

Зрител щом си, си ахмак.

 

Ох, горко на таз държава,

дето величай бандити,

а обрича на забрава

учените и творците!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??