18 авг. 2011 г., 15:06

Родословно дърво 

  Поэзия » Другая
1095 0 6

От корена до вършето се вдига

филизът на дедите мои, млад

и слънце с хлорофила бавно влиза

в зелените листа със сока благ.

 

От вършето към корена си слизам

във късния, предзимен листопад

да легна във пръстта им, като близък

и с чиста съвест, пример взел от тях.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??