Днес не е ден обикновен,
а днес е моят рожден ден,
но защо ли не ме радва,
възрастта зная, ме ограбва.
Днес е ден и за равносметка
какво си взел, какво си дал,
добро ли има в твойта сметка
или напразно си живял.
Да, този празник е един,
само веднъж е във година,
не искан или пък любим
да бъде той и догодина.!
Днес ”Наздраве”, весела дружина!
Още много лета да ни има!
© Анка Келешева Все права защищены