22 дек. 2021 г., 08:27

Рождество 

  Поэзия
425 0 2

Коледа за мен е тишина,
родена от дълбокото в душата.
Тайнственият път до същността
и вярата в доброто на земята. 

 

Коледа за мен е истина,
която внезапно те застига.
Отговор на всичко писано
и надежда, която винаги пристига. 

 

Коледа е най-красивото спасение,
дошло за всеки, който го потърси.
Истинско Божие откровение
и чудо, очакващо мига си! 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??