12 окт. 2011 г., 12:30

Рокля от цветя 

  Поэзия
375 0 3

Обичам дъха на гората.

И падащите листа, по които вървя

и се чувствам като пътека.

Танцувам като сън, но слънцето

ме прави   уморена.

Търся детелини.

Броя, преди да заспя, добрите неща

в деня ми.

А лошите покривам с шума.

И се превръщам в звезда,

която не топли.

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??