27 мар. 2007 г., 18:21

Роман... 

  Поэзия
531 0 1

                        Роман...

 

Срещнах ме се в нощ красива,

всичко беше като магия

и в тази нощ се случи нещо:

с голяма сила

пламна любовта в нашите сърца...

Любов такава по веднъж се дава,

аз зная още от дете, че чуждото сърце се дава,

когато своето дадеш...

И сърцата ни в ритъм див,

в едно туптят и как красиво е,

когато едно до друго те заспят...

Всичко е така красиво,

като някакъв роман.

Аз искам да съм героиня,

в онази изпепеляваща пиеса,

за любовта...

Аз искам ти да ме обичаш,

да влезеш в ролята,

на Ромео, а аз да бъда

твоята Жулиета...

Но не искам аз трагичен край,

за финал на нашата любов,

аз искам и мечтая,

за нещо чисто и красиво,

както нашата любов,

без обиди, без лъжи,

нека бъдем само “аз и ти”,

а слънцето за нас само да блести!!!

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??