25 июн. 2024 г., 10:27

Романтехника 

  Поэзия » Юмористическая
21 0 0

Престоя ерген

неусамотен,

но без жена

като една

с име Мечта.

Спряно мислене - 

бъдно киснене.

Прибави се моме,

доведе си дете

и стана: няма не.

Те са нищо,

то е висшо.

Погълнало либидото повече е жертви,

отколкото всичките войни през вековете.

Любов е обич умъртвена,

ревност омраза е родена.

От кокиче 

Беатриче

се нуждае всеки Данте,

за да е с морални панти,

поведенчески тиранти.

© Стефан Василкин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??