7 мар. 2010 г., 19:00

Романтично усещане 

  Поэзия » Любовная
518 0 0

Гледам сняг, а чувствам топлина.
Гледам снежинки, а виждам песъчинки.
Гледам снеговалеж, а мисля за
водопад и зелена трева.
След снега идва калта,
а аз виждам морава от пъстри цветя.
Щастлива съм с моята романтична душа.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??