22 сент. 2014 г., 19:19

Роско и Путин 

  Поэзия » Юмористическая
393 0 0

Роско, душичка нежна,

на Русия се ежи.

Армията стегна,

с портрета на Обама си легна.

Нея ще я поведе,

Ердоган ще го зове.

А че е нищожна -

намесата е неотложна.

Роско батальона ще строява,

ще стигнем и до Ява.

Ще бием този колос глинен,

ще покажем юмрук силен,

че Роско е и от Наполеон по-велик,

а велик е и нашият кашик.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??