6 июн. 2008 г., 22:32

Роза 

  Поэзия » Другая
871 0 2

На твоя ден рожден подарих ти цвете -

розата „Вивалди"...

събрала в себе си копнеж към чистота

и обич,

а тя самата е вселена - нежност.

„Бъди добра!" - ти шепне розата

и грее със усмивка детска.

А капчиците утринна роса по нея

любуват се на Слънцето

и с трепет го целуват по веднъж.

Подарих ти цвете на твоя ден рожден.

Красив, ухаещ спомен...

в сърцето скътай,

дар нетленен запази от мен.

И само топли думи до цветето

ще сложа.

Бъди благословена!

Душата ти е роза...

 

© Александра Сергеевна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много нежност, красота и обич излъчва стиха ти!
    Обожавам розите! Винаги те са били най-желаният подарък за рождения ми ден!
  • Невероятна нежност струи от стиха ти!!!Поздрав!!!
Предложения
: ??:??