На твоя ден рожден подарих ти цвете -
розата „Вивалди"...
събрала в себе си копнеж към чистота
и обич,
а тя самата е вселена - нежност.
„Бъди добра!" - ти шепне розата
и грее със усмивка детска.
А капчиците утринна роса по нея
любуват се на Слънцето
и с трепет го целуват по веднъж.
Подарих ти цвете на твоя ден рожден.
Красив, ухаещ спомен...
в сърцето скътай,
дар нетленен запази от мен.
И само топли думи до цветето
ще сложа.
Бъди благословена!
Душата ти е роза...
© Александра Сергеевна All rights reserved.
Обожавам розите! Винаги те са били най-желаният подарък за рождения ми ден!