12 апр. 2015 г., 20:49  

Роза 3 

  Поэзия » Любовная
337 0 0

Роза от рая -

друга като теб не зная.

Пролет гали ми душата -

ти си символът на красотата.

 

Ти не знаеш как ми липсваш,

ти дори не се опитваш

да разбереш как съм страдал

и от болка съм отпадал.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??