15 мар. 2012 г., 12:41

Розов цвят 

  Поэзия
492 0 2

Искам да съм розов цвят,

безгрижно гален от слънчеви лъчи,

с роса по своите листа.

Да ухая нежно в тъмна нощ

и да пленявам младите влюбени.

Искам да съм розов цвят,

подарък за твоята любима жена.

С бодлите си тънките ù пръсти да убода

и да попия сълзите ù и кръвта.

Искам да съм розов цвят,

изсъхнал в твоята стая,

грижливо пазен в книга от спомени.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??