15 сент. 2015 г., 20:38

Розов храст 

  Поэзия » Пейзажная
325 0 0

Усмихнатият розов храст

разнася облаци ухания.

Разтърсва скучния ни свят,

събужда хиляди желания.

За тръпнещи устни, черни очи

и в буйната стръв

на безкрайно желание

в сърцето музика звучи.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??