Sep 15, 2015, 8:38 PM

Розов храст 

  Poetry » Landscape
324 0 0

Усмихнатият розов храст

разнася облаци ухания.

Разтърсва скучния ни свят,

събужда хиляди желания.

За тръпнещи устни, черни очи

и в буйната стръв

на безкрайно желание

в сърцето музика звучи.

© Лиляна Стаматова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??