Пролет в розово.
Градина.
Прелест. Райски кът. Родина.
Пеперуда върху
розов цвят.
Аромат. И урожай богат.
Розов свят.
И очила.
Въздух. Глупост. Празнота.
Розов сън.
И чистота.
Татко, майка и деца.
Розов поглед.
Чувство и магия.
Розов образ.
Икона на светия.
© Магдалена Костадинова Все права защищены