14 июн. 2015 г., 13:05

Ручейче... 

  Поэзия
517 0 0

Ручейче


Ромони

ручейче безгрижно

и с мъка

към магистралата

само промъква се...

Но от гумите

свистящи

на колите, 

ще успее то - едва ли...

Ще пресъхне

и изчезне,

под ярките лъчи

на слънцето

ще се изпари...

Като къртица

през снегове

пълзеше,

но до реката

пълноводна,

не смогна

то да допълзи...

© Пенка Обновенска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??