23 нояб. 2007 г., 09:13

Рулетка 

  Поэзия
554 0 4

Рулетка

Вземаш, даваш, получаваш,

разиграваш и наддаваш...

Без да искаш осъзнаваш,

че животът е рулетка.

Само че как тъй участваш

само и за твоя сметка?!

Много губиш, но печелиш...

После си купуваш бавно

сто илюзии... Но славно

почваш да се заблуждаваш,

че проблема си решаваш.

Докато във миг прозирен

истината те раздира –

мислейки се за факир,

остарял си във ефир!!!

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??