23.11.2007 г., 9:13 ч.

Рулетка 

  Поезия
555 0 4

Рулетка

Вземаш, даваш, получаваш,

разиграваш и наддаваш...

Без да искаш осъзнаваш,

че животът е рулетка.

Само че как тъй участваш

само и за твоя сметка?!

Много губиш, но печелиш...

После си купуваш бавно

сто илюзии... Но славно

почваш да се заблуждаваш,

че проблема си решаваш.

Докато във миг прозирен

истината те раздира –

мислейки се за факир,

остарял си във ефир!!!

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??