25 апр. 2018 г., 23:39  

Руни 

  Поэзия
336 0 1

Определено имам нужда
от това
"Обичам те",
особено когато завали,
когато 
в телефона до главата
с тънки жици
привързват те 
отминали жени;
когато чувам 
как им отговаряш ласкаво,
"Обича ме!" -
крещи във мен страхът
и по прахта
на времето
със пръстче драсва
последната, 
надявам се, 
следа.

© Павлина Гатева Все права защищены

Публикувано във: в-к Уикенд 21-27 април 2018.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??