23 февр. 2024 г., 20:37

Русалка 

  Поэзия » Для детей
366 3 10

Малката русалка Ариел нарасна,

Напуснала родния си океан,

Тя се озова в нова реалност

И платих за щастие със себе си там.

 … И ще растеш и скоро -

  Бъдете готови за нещо ново.

© Сенилга Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

За героите любими от анимационни филми! »

5 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??