Feb 23, 2024, 8:37 PM

Русалка 

  Poetry » For kids
363 3 10

Малката русалка Ариел нарасна,

Напуснала родния си океан,

Тя се озова в нова реалност

И платих за щастие със себе си там.

 … И ще растеш и скоро -

  Бъдете готови за нещо ново.

© Сенилга All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??