Един герой - руснак,
велик - пропагандатор,
заседнал на коняк
днес плюе срещу Запада:
- На запад от Москва
виреят… странни птици.
Треперят под снега
и взимат… наркотици!
Отдавна са… без ток!
Измряха тази зима!
Три дни им давам срок.
И няма да ги има!
Живеят в долен строй,
в гета и барикади.
С ченгета - влизат в бой
по кривите площади.
Там… хамстери ядат,
гъсеници, комари!
От просяци…. крадат
по подлези и гари.
За разлика от там,
при нас бардаци няма!
Тук Путин… е голям!
За него… двеста грама!
Но след едно кило,
аз с мъка ще призная,
че Путлер е… хуйло,
и вижда му се… края!
Юри
Йовев
Март
2023 г.
© Yuri Yovev Все права защищены