31 дек. 2011 г., 16:04

Ръка с благородство протегнете 

  Поэзия » Другая
421 0 0

По Коледните празници пробуждат се мечтите

и търпеливо чакат някой да ги сбъдне,

по празниците ръка с благородство протегнете

и сбъднати мечти на чакащи сърца дарете.

 

Сърцето  свое отворете и дните празнични

с човешка топлина  и обич искрена преизпълнете,

на чакащите, жадните, самотните сърца

дарете шанса да открият щастие в света.

 

А Новата година с усмивка посрещнете,

искрица благородство и любов Вие другиму дарете,

със светлина красива дома си осветете

и тъжните моменти  навън Вие изхвърлете.

 

Изпълнени със здраве нека бъдат дните Ви,

а щастието и успехът другар да са по пътя Ви,

любов и споделени мигове да дават смисъл на живота Ви

и радостни искри да греят всеки ден в очите Ви!

© Росица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??