12 дек. 2008 г., 10:35

Ръката никога не знае... 

  Поэзия » Любовная
1497 0 14

Ръката никога не знае как,

четката ще разбере

стремежа и за мрак!

Хубаво е, че поне

платното е глупак,

вярващ в нови светове!

 

Очите никога не знаят как,

хоризонта ще приеме

да го докосват пак!

Хубаво е, че след време

паметта е похлупак,

разделящ любовта от бреме!

 

Сърцето никога не знае как,

в клапите му се провира

лъжата на поредния тъпак!

Хубаво е, че стопира,

байпасното последно „щрак”,

рискувайки това да е всемира!

© Николай Драгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??