10 июн. 2015 г., 19:56

С аромат на Юни 

  Поэзия » Любовная
362 0 6

 

                                       

 

                                             С АРОМАТ НА ЮНИ

 

                                             И с ароматната въздишка на липата

                                             някой ден ще свърши Юни...

                                             Не, не съжалявай - продължи нататък.

                                             Този аромат е кодът помежду ни.

                                             И в някое студено утро, на чаша липов чай

                                             ще ме познаеш.

                                             Но още зрее Юни

                                             и на първо влюбване ухае.

 

 

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??