15 сент. 2010 г., 22:33

С Б. във Филаделфия 

  Поэзия » Другая
873 0 4

Седим си с Б. в онзи бар във Филаделфия.

Те се помнят един друг, барът за мен не знае нищо.

Но е приятно.

Запушен до... колкото да не припаднеш

или да получиш удар от нещо...

Вероятно този стар човек е щастлив.

Вероятно.

Вероятно аз не съм.

Вероятно светът страда...

Б. обича този бар.

Любим му  е.

Б. обича Б.

Ще се напием тази нощ и ще си мислим за хилядите незасегнати

от медиите

неща.

Важни неща!

Нещата, за които няма пари.

Никъде!

Б. ми предлага пура.

Защо не?

Та, седим ние с Б. в онзи бар във Филаделфия.

И се питаме: ВЯРВАШ ЛИ?

 

Ясен Крумов – Хенри

15. 09.2010.

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??