13 мар. 2016 г., 23:24

С име на жена 

  Поэзия » Другая
498 1 3

Жена съм аз - всеки ден различна. 
Жена - от плът и от душа. 
Поискаш ли, такава ме обичай, 
стихия съм - и пламък и вода.

 

Жена съм аз, дори и неприлична. 
И вярвам... и обичам... и греша...
Понякога на буря пак приличам, 
понякога съм слънчева, добра.

 

Жена съм аз, към бъдещето тичам,
дори във сънищата мога да летя. 
Поискай ме и дълго ми се вричай, 
бъди до мен дори и да греша!

 

Жена съм аз, но никога безлична! 
Веднъж съм тъжна падаща звезда,
а друг път след ветровете тичам 
и нося с гордост името жена!
 

© Пламена Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??